Dolmabahçe'de ''süper'' heyecan

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçları yarınki Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle başlıyor

Dolmabahçe'de ''süper'' heyecan

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda heyecan, Beşiktaş ile Galatasaray arasında yarın yapılacak derbi maçla başlıyor.

Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbiyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Orkun Aktaş yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Serkan Çınar.

34 haftalık Lig Grubu'nu 77 puanla lider tamamlayan Galatasaray, 39 puanla, 55 puanla 4. sırada tamamlayan Beşiktaş ise 28 puanla Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'na start verecek.

Bu sezon hiç derbi kazanamayan ev sahibi Beşiktaş, büyük taraftar desteği altında oynayacağı dev maçtan 3 puanla ayrılarak, zirvede puan farkını azaltmak ve umut tazelemek istiyor. Taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek, bu sezon hiç derbi kaybetmeyen lider Galatasaray ise, Lig Grubu'ndaki puan avantajını korumak amacıyla Dolmabahçe'nin çimlerine çıkacak.

Ezeli rakipler bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla hazırlıklarını tamamlayacak.

Beşiktaş'ta Hugo Almeida ve Egemen Korkmaz, Galatasaray'da ise Emre Çolak, kırmızı kart cezaları nedeniyle derbide forma giyemeyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz