Görüş Bildir

DSİ Spor U16 Takımı Van’a şampiyonluğa gidiyor

Diyarbakır gençler U16 Ligi'nde şampiyon olan DSİ Spor U16 takımı Van’da oynanacak olan Türkiye şampiyonasına iddialı gidiyor.

DSİ Spor U16 Takımı Van’a şampiyonluğa gidiyor

 

DSİ Spor U16 Takımı'nın başarılı ve gelecek vaad eden 3 futbolcusu Ali Gaffar İçöz (Forvet), Muhammed Turan Taylak (Stoper) ile Arjin Ekinci (Sol açık), Van’dan şampiyonlukla döneceklerini belirttiler. Arkadaşları ve kendi adına bir açıklama yapan Ali Gaffar İçöz, "Takım olarak Diyarbakır şampiyonu olduk. Çok iyi durumdayız ve süper futbol oynuyoruz. Ben ve arkadaşlarım takımımızın başarısı için büyük gayret sarf ediyoruz." diyerek, şunları söyledi:

"Mevkiilerimizin başarılı isimlerindeniz. Ben forvet oyuncusuyum her maçta golüm var. Takım olarak Perşembe günü Van’a gidiyoruz. Türkiye şampiyonası 1. tur maçları için. Cuma günü maçlarımız başlıyor. Rakiplerimiz Siirt, Muş ve Ağrı’dır. Cuma, Cumartesi oynayacağımız maçlar sonrasında Pazar günü final oynanacak. İyi performans sergileyen bir takımız. Antrenörlerimizin büyük desteğiyle çok iyi duruma geldik. Van’da iddialıyız. Diyarbakır’a şampiyon olarak döneceğimize inanıyorum."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi