'El ele çıkalım sahaya'

Yeni Diyarbakırspor Başkanvekili Mehmethan Akan’ın Pazar günkü maç için yaptığı centilmenlik çağrısına Bismil Belediyespor’dan yanıt geldi. Bismil Belediyespor Kulübü Başkanvekili Remzi Sarısarkan,dost ve kardeş takım olduklarını göstermek için sahaya el ele çıkma teklifinde bulundu.

'El ele çıkalım sahaya'
‘KAZANMAK İÇİN HER YOL MÜBAH DEĞİL’ Kazanmak için her yolu mübah sayan bir anlayışı kabul etmediklerini belirten Sarısarkan,”Sahamıza gelen tüm takımları çiçeklerle karşılıyoruz,en iyi şekilde ağırlıyoruz. Son olarak Pazar günü Dersimspor maçında bunu yaparak Bismil’in misafirperverliğini herkese gösterdik. Herkes emek veriyor,karşılığını almak istiyor. Ancak bunu yapmanın yolu ‘her yol mübah’ diyerek başka yollara başvurmak değildir. Özellikle Diyarbakır takımları arasında kin ve nefrete,düşmanlığa neden olmamak lazım. Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. 3.Lig’e çıkan takım Diyarbakır’dan olacak. Bunu biz olmak isteriz ama biz olmasak da çıkan takım Diyarbakır’dan olacağı için rakibimizi tebrik ederiz.” dedi.

‘PAZAR GÜNÜ SAHAYA EL ELE ÇIKALIM’ Pazar günü Yeni Diyarbakırspor’la karşı karşıya geleceklerini ifade eden Remzi Sarısarkan,Bismil’den gelecek taraftarları uyardı,rakip takımla el ele sahaya çıkmayı teklif etti. Sarısarkan,”Y.Diyarbakırspor,KayapınarBelediyespor ve Erganispor. 3’ü de bizim gibi bu kenti temsil ediyor. Bizim hiç biriyle sorunumuz yok. Yeni Diyarbakırspor’la dost ve kardeş takımız. Bunu bu hafta hem biz hem de rakibimiz gösterecek diye düşünüyoruz. Sahada elbette iki takım da kazanmaya çalışacak. İki takım için de kırılma maçı olacak. Ama çıkacak sonuç dünyanın sonu değildir. Y.Diyarbakırspor da kabul ederse sahaya el ele çıkmak isteriz. Maça gelecek iki takım taraftarı da dostluğa gölge düşürecek hareketlerden uzak durmalıdır.” İfadelerini kullandı.

GOLCÜLERİN SAVAŞI OLACAK Pazar günü Seyrantepe tesislerinde saat 12.00’da başlayacak Yeni Diyarbakırspor-Bismil Belediyespor karşılaşması aynı zamanda ligin en fazla gol atan 2 takımının mücadelesine sahne olacak.

15 golle ligin en fazla gol atan ismi olan Y.Diyarbakırspor’un golcüsü Ender Güngör ile Bismil Belediyespor’da altın bir sezon yaşayarak 14 gole imza atan K.Oktay bu maçta da takımları adına gol atmaya çalışacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz