Görüş Bildir

Elazığspor'da başkan ayrıldı futbolcular oturma eylemi yaptı

PTT 1'inci Lig takımlarından Vartaş Elazığspor, içinde bulunduğu maddi kriz nedeniyle kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün istifasının ardından futbolcular da bugün antrenmana çıkmayarak sahada oturma eylemi yaptı.

Elazığspor'da başkan ayrıldı futbolcular oturma eylemi yaptı
Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürmesi gereken Vartaş Elazığsporlu futbolcular, alacaklarını alamadıkları için antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Futbolcular, oturma eylemindten sonra da bir açıklama yaptı. Futbolcular, alacaklarını ödenmediği için antrenmanlara çıkmadıklarını belirtirken şöyle dediler:
"Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Onlara karşı bir tepki değil. 8 ay yaptığımız fedakarlıklar ortada. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Çok güç durumdayız. Kararımız ödeme yapılana kadar devam edecek. Bu sezon alacağı olan var, geçen sezon alacağı olan var. Şu anda kulübün ciddi anlamda maddi bir sıkıntısı var. Bunun artık çözümlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Artık herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini düşünüyoruz. Alacaklarımızın yüzde 70'inin ödenmemesi durumunda antrenmana çıkmayacağız. Böyle büyük bir sıkıntı olmasa bu eylemi yapmayız."DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi