Emniyet sahaya indi!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından birimler arası koordineyi sağlamak ve geliştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenlendi.

Emniyet sahaya indi!
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından birimler arası koordineyi sağlamak ve geliştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenlendi. Çevik Kuvvet Spor salonunda düzenlenen futbol turnuvasının final maçını Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü arasında yapıldı. Çekişmeli geçen maçı İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile Emniyet Müdür Yardımcıları İlhan Kara, Erkan Demircan, Erol Ersem ve Güvenlik Şube Müdürü Murat Gök izledi. Çok sayıda polisin davullar eşliğinde tezahürat yaptığı maç çekişmeli geçerken, maç 4-4 berabere bitti. Turnuvanın galibini belirlemek için penaltılara gidilirken, Güvenlik Şube Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nü penaltılarda yenerek şampiyon oldu.

SAĞLAM’A ANLAMLI FORMA Şampiyon olan Güvenlik Şube Müdürlüğü takımına kupasını İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam verirken, İkince olan Asayiş Şube Müdürlüğü takımına Emniyet Müdür Yardımcısı İlhan Kara, Üçüncü olan Pasaport Şube Müdürlüğü takımına ise Erkan Demircan kupalarını verdi. Kupa töreninin ardından Güvenlik Şube Müdürlüğü İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ a arkasında 44 Mustafa Sağlam yazan forma hediye edince Sağlam da "Ben aslen Malatyalıyım ama Erzurumlu, Karsı, Diyarbakırlı, Vanlı, 81 ilin tamamı Türkiyeliyim. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler