Engelli ve kimsesiz çocuklar Eskişehirspor tesislerinde

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile 60 engelli ve kimsesiz çocuk, Eskişehirspor Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcularla birlikte yemek yedi.

Engelli ve kimsesiz çocuklar Eskişehirspor tesislerinde

Eskişehir Valiliği'nin23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinlikte, kimsesiz ve engelli 60 çocuk, Vali Güngör Azim Tuna ile birlikte Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ni ziyaret etti. Vali Tuna ile çocukları tesislerin girişinde Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan karşıladı. Kulüp yöneticileri çocuklara Eskişehirspor armalı atkı ve şapka hediye etti. Çocuklar daha sonra Eskişehirsporlu futbolcularla birlikte yemek yedi. Vali Güngör Azim Tuna yaptığı konuşmada Eskişehirspor'un bu hafta kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edeceğini belirterek şöyle dedi:
"İlk devre Fenerbahçe elimizden zor kurtuldu. Son anda bir şeyler oldu, çok fazla detaya girmeyelim ama aslında o maç bizim hakkımızdı. İnşallah bu maçta telafi edeceğiz."
Eskişehirsporlu taraftarlar da tesislere gelerek Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren futbolculara Eskişehirspor logolu bir tepsi baklavayı ikram etti.

Kaynak: DHA