ERGANİ, BAYRAMDAN SONRA

Teknik Direktör Emin Sevmiş’in yardımcılığına M.Ali Çetiner’i getiren Erganispor, bayramdan sonra transfer çalışmalarını hızlandıracak. Başkan Cemal Dolu,”Görüştüğümüz oyuncular var. Bayramdan sonra imza attıracağız.” dedi.

ERGANİ, BAYRAMDAN SONRA

GÖRÜŞMELER SONA ERMEK ÜZERE

Geçen sezon veda ettiği Spor Toto 3.Lig’e tekrar yükselmenin hesaplarını yapan Erganispor’da transfer çalışmaları devam ederken, imzaların bayramdan sonra attırılacağı açıklandı. Yardımcı antrenörlük görevine  daha önce Erganispor’u çalıştırmış olan Mehmet Ali Çetiner’i getirdiklerini açıklayan Başkan Cemal Dolu, transferde de girişimlerin devam ettiğini kaydetti. Dolu,”Gerek yönetimimiz gerekse Emin hoca görüşmeler yapıyor. Bir çok futbolcu ile anlaşmak üzereyiz. Araya bayram girdiği için imzaları bayram sonrasına bıraktık. Şampiyonluk için iyi bir kadro oluşturacağız.  “ dedi.

KAMP İÇİN İLK TERCİH YOZGAT

Dolu, kamp için ise Yozgat’ı düşündüklerini ancak son kararı teknik heyetin vereceğini söyledi. Erganispor’un borcu olmasa bile çok büyük bütçeye sahip olmadığının altını çizen Başkan Dolu,”Geçen yıl da Yozgat’ta kamp yaptık. Bu yıl da ilk tercihimiz orası olacak. Ama tabi son sözü teknik heyetimiz söyleyecek. Hem kamp yeri hem de transfer için ekonomik düşünmek zorundayız. Borcumuz yok ama bütçemiz de öyle büyük değil. Bu nedenle sıkı elemek zorundayız.” şeklinde konuştu. Arial"

Kaynak: Diyarbakır Söz