Ergani, Cumartesi mesaisinde

Ergani, Cumartesi mesaisinde

Ergani, Cumartesi mesaisinde

Son 14 maçında galibiyet alamayan ve Recep Bayık’ın istifasından sonra yeni teknik direktörünü henüz bulamayan Erganispor,kendisi gibi son haftalarda başarısız sonuçlara imza atan İskenderunspor 1967 ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Şadan Üzülmez’in çalışma teklifini kabul etmediği Sarı-Siyahlı takımda bugünkü maçta takımın başında yardımcı antrenör Mehmet Kanat çıkacak.

Dün karayolu ile İskenderun’a giden kafilede sakat ve cezalı olmadığı kaydedilirken, kafile başkanlığını yapan 2.Başkan Cemal Dolu, 3 puan alarak 6 aylık galibiyet özlemine son vermek istediklerini söyledi.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN

Dolu,”Son sıradayız. Rakiplerimiz puan farkını açıyoruz. Kaybedecek bir şeyimiz kalmadı. Bundan kötüsü olmaz. Bu nedenle 3 puan için oynayacağız.Galip gelirsek çok şeyi değiştirebiliriz.” dedi.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçta İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. Alpaslan Cebe’nin düdük çalacağı mücadelede Gürsel Yelkenci ve Fettah Yiğit yardımcı hakemlik yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Özgür Acar.

Kaynak: Diyarbakır Söz