Ergani'de hedef şampiyonluk

Diyarbakır 16 Yaş Altı Gençler Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Erganispor, Türkiye şampiyonu olmak istiyor.

Ergani'de hedef şampiyonluk
Maçlar, 7-10 Haziran’da Malatya’da yapılacak.

2 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VAR 7-10 Haziran tarihleri arasında Malatya’da gerçekleştirilecek olan bölge şampiyonasına Mehmet Kanat nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erganispor’da hedef yine büyük.

Daha önce iki defa Türkiye Şampiyonu olan Erganispor u-16 takımı Malatya’daki bölge şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlanırken, teknik direktör Mehmet Kanat, Malatya’dan mutlu bir netice ile döneceklerine inandıklarını belirtti. Kanat,” Daha önce iki defa Türkiye şampiyonluğu tatmış bu kategorimizde bu yılda Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. Malatya’da düzenlenecek olan turnuva da futbolcularımdan şampiyonluk bekliyorum. Kendileri de o sözü verdiler bize. Gerek antrenmanda ki performansları ile gerekse gözlerinde ki ışıltı ile bize o fikri verdiler. Antrenmanlarımızı eksiksiz bir şekilde sürdürüyoruz. Malatya’ya birinci olmaya gidiyoruz.” dedi.

‘HAYALİMİZ DİYARBAKIRSPOR’DUR’ Erganispor U-16 takımının genç kaptanı Yusuf ise önce Malatya’da daha sonra Türkiye finallerinde birinciliğe ulaşacaklarını belirterek iddialı konuştu. Genç futbolcu Yusuf;” Takımımızda ki arkadaşlık ortamı çok güzel. Tabi ki bende diğer arkadaşlarımda önce ilçemize daha sonra ilimizin en büyük takımı olan Diyarbakırspor’da forma giymek istiyoruz. Yolumuz uzun. Bu zorlu yolda hocalarımızın sözünden çıkmamaya çalışıyoruz. Onların bizlere verdiği öğütler, taktiklere uymaya çalışıyoruz. Şimdi Malatya’da katılacağımız zorlu bir turnuva var. Erganispor, bu kategoride daha önce iki defa Türkiye Şampiyonluğu yaşamış bir camia. Bizde Malatya’dan birincilikle dönerek Türkiye Şampiyonluğuna giden yolda bir engeli daha geride bırakmak istiyoruz. Bir başka amacımızda Erganispor’un alt yapısının ne denli güçlü olduğunu, neler yapabileceğini herkese göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz