Ergani'de kriz çözüldü

Erganispor’da teknik heyet ve futbolcular arasında uzun süredir yaşanan soğukluk yönetimin devreye girmesiyle çözüldü.

Ergani'de kriz çözüldü

Teknik heyetin Cizre Basra maçı öncesinde kadro dışı bıraktığı kaptan Erhan Ölker ile teknik heyetin uygulamalarına tepki göstererek ayrılan Ömer Deniz’in de aralarında bulunduğu 6 futbolcu yeniden takımla idmanlara çıkmaya başladı.

Asbaşkan Beran Özbay, bunu aile içi bir sorun olarak görerek iyi niyet çerçevesinde yaklaşarak çözdüklerini söyledi. Yönetimin maddi ve manevi olarak üzerine düşeni yaptığını belirten Özbay,takımdaki birlik ve beraberlik ruhunun yeniden oluştuğunu ifade ederek,Batman’dan 3 puanla döneceklerini kaydetti.

‘BATMAN’DAN GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ’

Özbay,”Her kulüpte böyle olaylar olabilir. Herkes hata yapabilir. Biz de olaya bu açıdan kaparak sorunu çözme yoluna gittik. Şu an için takımda hiçbir sorun yok. Birlik ve beraberlik halinde hareket ederek Batman’da oynayacağımız Gercüş Bağlar maçına 3 puan için hazırlanıyoruz. Son haftalarda önemli puanlar kaybetmemize rağmen liderle aynı puana sahibiz.Erganispor bu ligin en güçlü kadrosuna sahiptir. Batman’dan arzuladığımız galibiyetle dönerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacağız.” dedi.

Ekrem SENVAR

Kaynak: Diyarbakır Söz