Erganispor şampiyon gibi

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Erganispor ,TFF’nin Fair-Play’ı teşvik etmek için kurduğu Centilmenlig’de ise şampiyonluğu garantiledi gibi.

Erganispor şampiyon gibi
Sarı-Siyahlı kulüp, son Yalıspor maçında da kart görmediği takdirde 250 bin TL’lik ödülü almaya hak kazanacak.

                    

57 TAKIM ARASINDA BİRİNCİ Erganispor, Centilmenlig uygulamasının 3.Lig bölümünde Diyarbakır’ın gururu oldu. 57 takımlı 3.Lig Centilmenlig’de bitime bir hafta kala rakiplerine büyük fark atan Sarı-Siyahlı kulübün şampiyonluğu mücize olmadığı takdirde kesinleşmiş gibi.

Küme düşen bir takımın centilmenlik uygulamasında ilk sırada olması önemli bir başarı olarak değerlendirilirken,Basın Sözcüsü Ekrem Senvar küme düştükleri için çok üzüldüklerini,Centilmenlig’deki başarıdan dolayı ise sevinçli olduklarını söyledi.

‘FUTBOLCULARA PRİM VERECEĞİZ’ Centilmenlig’de şampiyon olmaları halinde alacakları 250 bin TL’den futbolculara prim vereceklerini anlatan Senvar,”Futbolculara belli bir miktarı verdikten sonra kalan parayla gelecek sezonun takımını kurmaya çalışacağız. Bu sezon maalesef tecrübesizlik kurbanı olarak küme düştük. Ancak Ergani futbol geleneği olan bir ilçedir. Gelecek sezon tekrar 3.Lig’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Diyarbakır’dan 1 takımın Centilmenlig’de şampiyonluğa koşması anlamlıdır. Bundan dolayı çok gururluyuz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz