'Erganispor şampiyon olacak'

Erganispor Asbaşkanı Beran Özbay, ilk yarının sonunda yakaladıkları avantajı sezon sonuna kadar devam ettirerek 1 yıl aradan sonra tekrar 3.Lig’e çıkacaklarını iddia etti. Özbay, transferle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

'Erganispor şampiyon olacak'
’29 PUANI BAŞARI SAYIYORUZ’ Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta 2012-2013 sezonu ilk yarısını en yakın takipçilerinin 4 puan önünde lider tamamlayan Erganispor’da gözler devre arası kampına ve transfer çalışmalarına çevrilirken, Asbaşkan Beran Özbay iddialı açıklamalarda bulundu. İlk yarının belirli bölümlerinde çalkantılar yaşamalarına rağmen son 3 maçta 9 puan alarak puan avantajını yakalamayı başardıklarını belirten Özbay,”Kendi sahamızda hiç yenilmedik. Deplasmanda da 2 yenilgi almamıza rağmen genel anlamda başarılı olduk. İlk yarıda 13 maçta 9 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 29 puan toplamamız iyi bir ortalamadır. Özellikle Kemal Zeydan teknik direktör olduktan sonra takımın havası değişti.” dedi.

‘MADDİ DESTEK BEKLİYORUZ’ Devre arası kampı için maddi destek aradıklarını belirten Özbay, teknik heyetin talebine göre 3-4 takviye yapmayı planladıklarını anlattı. Özbay,”Yabancı oyuncularımızdan Tobechi İgwe ile yollarımızı ayırdık. Beklediğimiz verimi alamadık. Bir-iki oyuncu daha gidebilir. 3-4 takviye yapmayı planlıyoruz. Nokta takviyeler yapmak istiyoruz ve bu konuda titiz davranacağız. Ergani halkı şunu bilsin ki tarihin en özverili yönetimi iş başındadır. Maddi olarak her türlü fedakarlığı yaptık,yapıyoruz. Fakat gelinen aşamada destek bekliyoruz. Maddi destek verilirse bu takım daha büyük işler başaracak. Bu takım geçen yıl tutunamadığı 3.Lig’e tekrar çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler