Görüş Bildir

Erhan Kurt ve Fahrettin Bıyıklı devam dedi

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor, iç transferde iki futbolcuyla anlaşma sağladı.

Erhan Kurt ve Fahrettin Bıyıklı devam dedi

Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, iç transferde sözleşmesi sona eren futbolculardan Erhan Kurt ve Fahrettin Bıyıklı ile yeniden anlaşma sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde Erhan ve Fahrettin’nin kendilerini yeşil kırmızılı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladığı kaydedildi.

'BU KENTE ŞAMPİYONLUK BORCUMUZ VAR'

Geçen sezon kaçan şampiyonluğu bu sezon elde etmek için vargüçleriyle mücadele edeceklerini dile getiren Erhan ve Fahrettin,"Geçen sezon hep beraber çok üzüldük. Play-Off'ta haksız bir şekilde elendik. Bu kente şampiyonluk borcumuz var. Bu formayı giymekten ve bu şehirde oynamaktan dolayı mutluyuz. Bu yüzden kulübün teklifini kabul ederek yeniden anlaştık." dediler.

TRANSFERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Deneyimli oyuncularımız Erhan ve Fahrettin'in yeni sezonda şampiyonluk yolunda takımımıza çok önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. İç transfer çalışmalarımız devam edecek. Teknik heyetin takımda kalmasını istediği diğer oyuncularla da anlaşarak iç transferi başarıyla tamamlamayı amaçlıyoruz. Dış transferde de çalışmalarımız devam etmektedir. Kısa zamanda anlaştığımız oyuncuları açıklayacağız.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi