Görüş Bildir

Ersun Yanalın en büyük kozu: Yusuf Erdoğan

Liglerin bir hafta ertelenmesi nedeniyle önümüzdeki haftaya sarkan Trabzonspor Galatasaray maçı için Bordo Mavili ekibin hazırlıkları sürüyor. Trabzonspor'a Sarı Kırmızılılarla yapacağı maç öncesi sevindirici haber geldi. Yusuf Erdoğan haftaya formasını giyerek bu maçta görev alabilecek.

Ersun Yanalın en büyük kozu: Yusuf Erdoğan
Trabzonspor'da dev derbi Galatasaray maçı öncesi sakatların durumundaki iyileşme teknik heyeti sevindirirken özellikle Yusuf Erdoğan’ın takıma dönecek olması, teknik direktör Ersun Yanal’ın yüzünü güldürdü.


YUSUF ERDOĞAN DÖNÜYOR

Ayak kemiğindeki ezilme ve çatlak nedeniyle 2 aydır takımdan ayrı kalan Yusuf Erdoğan’ın artık tümüyle sakatlığını atlattığı, liglerin 1 hafta ertelenmesi sonucu doğan arada da kondisyon eksiğini kapattığı belirtildi. Yusuf’un rahat oynayabilmesi için gerekirse kullanılmak üzere özel bir tabanlık da yaptırıldı. Sol kanatta Erkan Zengin’in formsuzluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ersun Yanal’ın da Galatasaray maçında Yusuf’u sahaya süreceği bildirildi.

FUTBOL OYNAMAYI ÖZLEDİM


Yusuf Erdoğan,futbolu çok özlediğini belirtirken, "Bir an önce iyileşip takıma dönebilmek için çok çalıştım. Şu anda hiçbir sorunum kalmadı. Hocam görev verdiği takdirde her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

SALI GÜNÜ HAZIRLIKLARA DEVAM


Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına iki gün ara verdi. Yurt dışında futbolcu izlemeye giden teknik direktör Ersun Yanal’ın bıraktığı program dahilinde çalışan bordo mavili futbolcular, bugün ve yarın izin yaptıktan sonra Galatasaray maçı hazırlıklarına salı gününden itibaren yeniden başlayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi