Eto'o'ya Brezilya usulü doğum günü sürprizi

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o'nun 35'inci doğum gününü, takım arkadaşları Brezilya usulü yumurta ve unlu sürprizle kutladı.

Eto'o'ya Brezilya usulü doğum günü sürprizi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un, Bursaspor ile oynayacağı maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sonunda Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Kırmızı beyazlı takımda futbolcular, kulüp başkanı ve kulüp personeli tarafından üzerinde 'Happy Birthday Baba' yazılı Antalyaspor logolu pasta sahaya getirildi. Eto'o'nun pastayı kestiği sırada takım arkadaşları ellerinde sakladıkları un ve yumurtayı Kamerunlu golcüye attı.
Yüzü yumurta ve una bulanan Eto'o, bir süre takım arkadaşlarından kaçtıktan sonra kulüp başkanı Gencer'in yanına gitti. Gencer de Eto'o'dan uzaklaşarak Brezilya usulü kutlamadan kurtuldu. Eto'o daha sonra takım arkadaşlarından bazılarına yumurta ve un atarak, yeni yaşını kutladı. Eto'o, doğum günü kutlamasını görüntüleyen gazeteciler ve kulüp çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi.
Sürpriz kutlama için takım arkadaşlarına, kulüp başkanına ve taraftara teşekkür eden Eto'o, "Yeni yaşımda takım arkadaşlarımla çalışmaya devam etmek istiyorum.
18 yaşımdaymış gibi çalışmaya devam etmek istiyorum. Biraz rengimi değiştirdim daha beyazım şu anda onun dışında her şeye devam etmek istiyoruz. Önemli olan galibiyetler kazanmamız, zaferler" diye konuştu. Eto'o, üniversite öğrencisi bir taraftarın yaş gününü kutlamak için getirdiği pastayı keserek, fotoğraf da çektirdi.
Eto'o'yu öperek kutlayan teknik direktör Jose Morais de "Kendisine her sene daha da gençleştiğini söylerim. Umarım gollerine de devam eder" diye konuştu.



Kaynak: DHA