Fatih Terim: Bizim için önemli bir galibiyet

Süper ligin 29. haftasının kapanış maçında lider Galatasaray’ın 4-0 üstünlüğü ile sona ererken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim “Bizim için önemli bir galibiyet, güzel bir galibiyet. Sivasspor aldığı sonuçlarla çok önemli bir rakip. O yüzden alınan haklı galibiyetin anlamı daha da büyük” dedi.

Fatih Terim: Bizim için önemli bir galibiyet

Süper ligin 29. haftasının kapanış maçında lider Galatasaray’ın 4-0 üstünlüğü ile sona ererken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim “Bizim için önemli bir galibiyet, güzel bir galibiyet. Sivasspor aldığı sonuçlarla çok önemli bir rakip. O yüzden alınan haklı galibiyetin anlamı daha da büyük” dedi.mso-bidi-font-size:11.0pt; >

mso-bidi-font-size: 11.0pt;>“BÖYLE BİR MAĞLUBİYET BEKLEMİYORDUK”

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, öncelikle kesinlikle böyle bir mağlubiyet beklemediklerini belirterek, "Bu maç çok önemli bir maçtı. Buradan alacağımız galibiyet bizi çok iyi yerlere getirecekti. İkinci yarıya da atak başladık. Pozisyonlarımız vardı. Son vuruşları yapamadık. Galatasaray kalecisi inanılmaz şutlar çıkardı. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oldu. Bizim de kalan 5 tane maçımız var, bu maçları da en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Galatasaray takımını tebrik ediyorum" dedi.

mso-bidi-font-size: 11.0pt;>“BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET”

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise alınan haklı galibiyetin anlamının büyük olduğuna işaret ederek, "Bu kadar soğukta böyle bir saha şartlarında oynayan iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Allah'tan sakatlık olmadı. Bizim için önemli bir galibiyet, güzel bir galibiyet. Sivasspor aldığı sonuçlarla çok önemli bir rakip. O yüzden alınan haklı galibiyetin anlamı daha da büyük. Oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Terim, emin adımlarla ilerlediklerini kaydederek, ”Çok iyi gidiyoruz inşallah, böyle devam ederiz. Bir bütün olarak bakmamız lazım. Bugün giren çıkan herkes müthiş bir özveri, müthiş bir mücadele. Başka türlü olmaz zaten. Zorlu şartlar altında geldik. Olmasa iyi oluyordu ama bunlar var. O yüzden konsantrasyon bizim adımıza çok önemli. İşi bu şekilde kucaklamak bizim adımıza çok önemli. Oyuncularım bugün takdire şayan oyun oynadılar. Sivasspor kolay alt edilecek bir takım değil. Hele hele kendi evinde" ifadelerini kullandı.

mso-bidi-font-size: 11.0pt;>BASINA UYARI

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Terim bazı basın yayın organlarında söylemediği beyanların çıktığını belirterek, maç sonu açıklamaları ve Lig tv röportajı dışında kimseye beyanat vermediğine vurgu yaptı. Terim, Basın mensuplarından bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.

mso-bidi-font-size: 11.0pt;>“KALECİMİZİ TEBRİK EDİYORUM”

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Maçta Galatasaray’ın 2 golüne imza atan Necati Ateş de kazanmanın ve seriyi devam ettirmenin önemine vurgu yaparak, "Güzel bir gol oldu. Golden ziyade kırılma maçlarından bir tanesiydi. Ama iyi oyunla iyi bir galibiyet aldık diye düşünüyorum. Ama kalecimizi bir kere daha tebrik ediyorum. Kazanmak ve seriyi devam ettirmek çok önemliydi. Bu seriyi devam ettirmek adına çok önemli maçlar var. Şampiyonluk yarışına daha rahat girmek için bu seriyi devam ettirmek durumundayız" dedi.

mso-bidi-font-size: 11.0pt;>“FARKLI BİR SKOR ALDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

mso-bidi-font-size:11.0pt; >Galatasaraylı Ujfalusi ise maçın zor geçeceğini bildiklerini dile getirerek, farklı skordan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ujfalusi, "Bugün gerçekten Sivasspor gibi önemli bir rakibe karşı oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Farklı bir skor aldığımız için çok mutluyuz. Takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için bu galibiyet çok önemliydi" dedi.

Ujfalusi Galatasaray’da kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soruya hedefinin iki sezon daha Galatasaray'da oynamak olduğunu belirterek, yaşının 34 olduğunu ve ona göre bakıp karar vereceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler