Felipe Melo'ya bak sen! Araba hediye edecek

Şampiyonluk yolunda son iki haftaya girilirken Galatasaray’ın Brezilyalı hırçın çocuğu Felipe Melo yine gündeme bomba gibi oturmayı başardı. Ancak Melo bu kez ne gol sonrası sevinciyle, ne yaptığı hareketlerle, ne de sakatlığıyla gündeme gelmedi. Melo, Galatasaray şampiyon olursa çekilişle bir taraftara Bentley marka araba hediye edecek. Bentley’in değeri ise 1 Milyon 200 Bin TL civarında…

Felipe Melo'ya bak sen! Araba hediye edecek

Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız Felipe Melo takımın şampiyon olması halinde akıl almaz bir jeste imza atmaya hazırlanıyor. Haber Türk’ün haberine göre; Drogba, Benzema ve Melo’nun da ortakları arasında yer aldığı B4L (Ömür Boyu Kardeşlik) isimli organizasyon şirketinin diğer Türk ortağı Ümit Akbulut, Galatasaray’ın şampiyon olması halinde Felipe Melo’nun sezon sonunda yapılacak çekilişle bir taraftara Bentley marka araba hediye edeceğini duyurdu.

Melo ile birlikte lüks otomobilin yanında görüntü de veren Akbulut, “Dostlar, Melo diyor ki şampiyon olalım, Galatasaray kazansın, bu arabayı çekilişle bir kişiye hediye edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi