Fenerbahçe Final aşkına Bursaspor'u ağırlayacak!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışını Galatasaray’ın hemen gerisinden sürdüren Fenerbahçe yarın Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçına çıkıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanmayı başaran Sarı Lacivertliler yarın Bursaspor’a karşı avantajlı bir skor elde edip finale adını yazdırmak istiyor. Fenerbahçe finale çıkması halinde Galatasaray’la karşılaşacak.

Fenerbahçe Final aşkına Bursaspor'u ağırlayacak!

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci finalist yarın yapılacak Fenerbahçe-Bursaspor mücadelesinde belli olacak.

AA'da yer alan habere göre; Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği  karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibi konuk edecek.

Yarı finalin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, tur için önemli bir avantaja sahip. Her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak Fenerbahçe, 1-0'lık yenilgi halinde de gol averajıyla turu geçecek. İlk maçın skorundan daha gollü galibiyetler ise Bursaspor'u finale taşıyacak.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki ilk maçta sarı-lacivertli ekip Emenike ve Alves, Bursaspor da Belluschi ile goller bulmuştu.

Fenerbahçe'de bu sezon kupa maçlarından 3'er sarı kartları bulunan Caner Erkin, Diego Ribas ve Hasan Ali Kaldırım birer kart daha görürse, turu geçmeleri durumunda finalde cezalı duruma düşecek.

Sarı-lacivertliler hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Kaynak: Spor Merkezi