Görüş Bildir

Fenerbahçe ilk hazırlık maçını yaptı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Topuk Yaylası'ndaki ilk hazırlık maçını yaptı. İran'ın Gostaresh Folad Tabriz takımı ile karşılaşan sarı-lacivertli ekip, genç ağırlıklı kadrosu ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe ilk hazırlık maçını yaptı

Fenerbahçe mücadeleye kalede Ertuğrul, savunmada Savaş - Berkay - Hakan - Hasan Ali, orta alanda Caner - Uygar - Salih - Yasir, ileride Ramazan ve Ahmethan ile başladı. İran takımı ise Fernando, Hamidi, Ebrahimzadeh, Asadi, Hosseini, Khalatbari, Naghizadeh, Sojaeian, Batista, Darvishi, Rashidfarokhi 11'i ile sahadaki yerini aldı.

İLK YARIYI TABRİZ 1-0 ÖNDE TAMAMLADI

Karşılaşmanın 44'üncü dakikasında kazanılan penaltıyı Sojaeian gole çevirerek ilk yarıyı Tabriz'in 1-0 üstünlükle tamamlamasını sağladı.

TABRİZ MÜCADELEYİ 3-0 ÖNDE TAMAMLADI

Topuk Yaylası'ndaki tesislerde Tabriz ile karşılaşan Fenerbahçe ikinci yarıda kalesinde 2 gol daha gördü. İkinci yarıda oyuna dahil olan Yosef iki gol birden kaydederek skoru 3-0 olarak belirledi.

İKİNCİ YARI 7 NUMARALİ FORMASI İLE ALPER POTUK OYUNA GİRDİ

Mücadelenin ikinci yarısına tek oyuncu değişikliği ile başlayan Vitor Pereira, Ahmethan'ın  yerine Alper Potuk'u oyuna dahil etti. Fenerbahçe'ye transfer olduğunundan bu yana 26 numaralı formayı giyen Alper'in bu sezon 7 numaralı formayı sırtına geçireceği öğrenildi. Fenerbahçe'de Moussa Sow'dan boşalan 7 numaralı formayı geçen sezon kimse giymemişti.

PEREİRA GENÇLERİ DENEDİ

Topuk Yaylası'ndaki ilk maçta genç oyunculara şans tanıyan teknik direktör Pereira, alt yapıdan A Takım'a kimleri alabileceğine baktı.  Genç isimlerden Caner Koca, Uygar, Ramazan ve Hakan Çinemre beğeni topladı.

AATIF İLE FABİANO KENARDAN İZLEDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatıf ile bu sezon için yeniden kiralanan Fabiano, Tabriz ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi.

SALİH SAĞ İÇ POZİSYONUNDA OYNADI

Roma'da 2 yıl kiralık oynadıktan sonra sarı-lacivertli ekibe geri dönen Salih Uçan, 48 numaralı formasına kavuştu. Pereira, Salih'e orta sahanın sağ iç kısmında görev verdi.

VAN PERSİE REHABİLİTASYON ÇALIŞMASI YAPTI

Sarı-lacivertli takımın hazırlık maçı oynadığı sırada Robin van Persie ise yan sahada bireysel çalışmalar yaptı. Hollandalı futbolcunun  herhangi bir sakatlığının olmadığı ancak ağrıları nedeniyle rehabilitasyon çalışması yaptığı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi