Fenerbahçe koltuğu böyle kaptı!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında müthiş bir maç daha oynandı. Cumartesi günü futbola doyduk. Fenerbahçe evinde ağırladığı Balıkesirspor’dan tam 3 gol yedi. Ama Fenerbahçe yılmadı ve kazanmayı bildi. İşte ayrıntılar…

Fenerbahçe koltuğu böyle kaptı!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Cumartesi günü vatandaş futbola doydu. Fenerbahçe ağırladığı Balıkesirspor’a misafirperverliğini gösterdi, ancak Balıkesirspor’un karşılık vermesi Fenerbahçe taraftarını şaşırttı. Sarı Lacivertliler maçı kazanmasına rağmen yediği 3 golle çok tartışılır bir duruma geldi.

DAHA İLK YARIDA 3-3

Süper Lig’in maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan takımı Fenerbahçe maça hızlı başladı hatta 8inci dakikada Caner ile öne geçti. Ancak ligin zayıf halkası olarak görülen Balıkesirspor izleyenleri şaşırtarak maça asıldı. Balıkesirspor 15inci dakikada Isaac ile eşitliği yakaladı, yetmedi ardından 21inci dakikada Kulusic ile öne geçti. O dakikadan sonra Fenerbahçe de karşılık vermek istedi ve 26ıncı dakikada Brezilyalı yıldızı Diego ile durumu eşitledi. Ancak Balıkesirspor yılmadı ve karşılık verdi 40ıncı dakikada Berkan ile 3-2 öne geçmeyi başardı. Ancak Sarı lacivertli takım inanmıştı ve 44üncü dakikada Mousa Sow ile eşitliği yakaladı ve skoru 3-3’e getirmeyi başardı. Takımlar soyunma odasına 3-3 eşitlikle gitti.

İKİNCİ YARI FENER ATTI PUANI KAPTI

Fenerbahçe ikinci yarıya hızlı başlayan taraftı ve nitekim 50inci dakikada golü buldu. Fenerbahçe Mousa Sow’un attığı golle 4-3 öne geçmeyi başardı. Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe bu skorla puanını 63’e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Balıkesirspor ise 20 puanla yine son sırada kaldı.

İŞTE MAÇIN KARNESİ

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk (Dk. 46 Selçuk Şahin), Kuyt (Dk. 46 Emenike), Diego, Sow, Webo (Dk. 88 Meireles)

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Kulusic, Glumac, Berkan Emir, Sercan Yıldırım (Dk. 54 İlhan Depe), Eray Ataseven (Dk. 72 Zec), Vitor Gomes, Isaac (Dk. 54 Aykut Çeviker), Vargas, Muğdat Çelik

Goller: Dk. 7 Caner Erkin, Dk. 26 Diego, Dk. 44 ve 50 Sow (Fenerbahçe), Dk. 15 Isaac, Dk. 21 Kulusic, Dk. 40 Berkan Emir (Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 39 Alves, Dk. 52 Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Dk. 45+1 Eray Ataseven, Dk. 59 Vitor Gomes, Dk. 85 Uğur Akdemir, Dk. 90+1 Glumac (Balıkesirspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz