Fenerbahçe Kulübü'nün kongresi sona erdi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün kongresi sona erdi

Ülker Sports Arena'da yapılan kongrenin ikinci gününde oy sayımının sona ermesinin ardından sonuçları açıklayan kongre divan başkanı ve yeni yönetici Talat Yılmaz, Aziz Yıldırım'ın haksız bir şekilde 11 aydır Metris cezaevinde tutuklu bulunduğunu belirterek, ''Gönlümüz kendisiyle beraber. Sizler adına sonsuz sevgimizi, saygılarımızı, güvenimizi desteğimizi gönderiyoruz. Onun yokluğunu hiç hissettirmeden yeni seçilen yönetim kurulunun üstüne düşen görevi hakkıyla yapacağına da bu genel kurul inandı'' dedi.

Yılmaz'ın sonuçları açıklamasının ardından yeniden kulüp başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım'ın mesajını kürsüye gelen aynı zamanda kardeşi olan yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım okudu. Başkanın mesajının okunmasının ardından yöneticiler ve salonda bulunan kongre üyeleri alkışladılar. Bazı kongre üyeleri Aziz Yıldırım için tezahürat yaptı.

Bu arada, yeni yönetimde yer almayan Nihat Özdemir, Ali Koç ve Vedat Olcay seçim sonuçları açıklanıncaya kadar salonda kaldı.

Seçim sandığından başkana mektup çıktı

Kongrede bir üye, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yazdığı mektubu sandık başkanından izin alarak, oyuyla birlikte sandığa attı.

Adının Aydın Metin olduğu açıklanan üyenin mektubunu kongre divan üyesi Gönül Çaylı okudu. Metin, mektubunda ''Sevgili başkanım oyumu size Mustafa Kemal Atatürk'ün masmavi gözlerini takip ederek, onun ışığında gökyüzüne yolluyorum. Gece gökyüzüne bakın binlerce ışık göreceksiniz'' ifadelerine yer verdi.

Yeni üyeler

Seçimin ardından yönetime giren yeni üyeler ve genel bilgileri şöyle:

Asil Üyeler:

Talat Yılmaz (Makine Yüksek Mühendisi, üniversite mezunu, 1952 Düzce doğumlu)

Ender Alkaya (Genel Müdür yardımcısı, üniversite mezunu, 1945 İstanbul doğumlu)

Ahmet Tahir Perek (Yeminli mali müşavir, 1940 Aksaray doğumlu)

İsfendiyar Zülfikari (Holding yönetim kurulu başkanı, 1976 İstanbul doğumlu)

Deniz Tolga Aytöre (Avukat, üniversite mezunu, 1968 İstanbul doğumlu)

Yedek üyeler:

Mustafa Serdar Erkan (Doktor, üniversite mezunu, 1962 İstanbul doğumlu)

Ahmet Ketenci (Satış ve pazarlama müdürü, 1981 İstanbul doğumlu)

Yalçın Haker (Nakliyeci, 1962 İstanbul doğumlu)

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz