Fenerbahçe'de Belhanda gelişmesi

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, Belhanda transferinin bittiğine yönelik çıkan dedikodulara yanıt verdi.

Fenerbahçe'de Belhanda gelişmesi

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı uzun süredir gündemdeki isim olan Younes Belhanda'dan vazgeçebileceklerini belirtti.

Ara transfer döneminde transfer yılan hikayesine dönen Belhanda'nın Türkiye'ye gelip gelmeyeceği uzun süredir gündemi meşgul ediyor.

Transfer hakkında basına açıklamalarda bulunan Kiğılı, Belhanda transferi hakkında bilgi verdi ve açıklamasının geri kalanında, "Sonuçlanmış bir şey yok. Zaten Montpellier'in talep ettiği rakamı kabul etmemiz mümkün değil. Teklifimizi biz onlara ilettik. Ayaklarımızın yere basması lazım. Eğer istedikleri ücrette diretirlerse bu transfer olmaz." ifadelerini kullandı.

"Sneijder ile ilgilenmemiz etik olmaz"

Galatasaray'ın ilgilendiği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transfer için de herhangi bir girişimde bulunmadıklarını belirten Başkanvekili, "Bunu daha önce de söyledim. Fenerbahçe şimdiye kadar Sneijder hakkında herhangi bir girişimde bulunmadı. Ayrıca bizim presiplerimiz var. Galatasaray bir oyuncu için devredeyken bizim de devreye girmemiz doğru olmaz. Transfer döneminin başında da adımız Sneijder ile anılmıştı. Ama o haberler de gerçek değildi." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz