Fenerbahçe’nin Osmanlıspor kadrosu, Pereira yine şaşırttı

Hasan Doğan Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 10. Hafta mücadelesi kapsamında başkent ekibi Osmanlıspor’a konuk olacak Fenerbahçe’nin 18 kişilik maç kadrosu açıklandı. Sarı Lacivertlilerin yabancı teknik adamı Vitor Pereira yine Fenerbahçe taraftarını şaşırttı ve Nani, Caner, Ba, Volkan Şen ve Kadlec’e bu maçta 18 kişilik kadroda yer vermedi.

Fenerbahçe’nin Osmanlıspor kadrosu, Pereira yine şaşırttı

Teknik direktör Vitor Pereira'nın belirlediği kadro şöyle:

"Volkan Demirel, Fabiano Riberio, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Bruno Alves, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Josef de Souza, Raul Meireles, Mehmet Topal, Diego Ribas, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Lazar Markovic,Robin van Persie  ve Jose Fernandao"

Osmanlı Stadı'nda 29 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 19:00 başlayacak mücadelede düdük Hüseyin Göçek'in ağzında olacak.

NANI KARARI ŞAŞIRTTI

Galatasaray derbisi sonrası kendinden kısa boylu olan Olcan Adın'a kafa vurdurup gol attıran Josef de Souza'ya tepki gösteren Vitor Pereira'nın, soyunma odasında da Luis Nani ile tartıştığı dedikodular arasındaydı. Portekizli tecrübeli teknik adamın vatandaşına fazla mücadele etmediği ve insiyatif almadığı için çıkıştığı iddia edilmişti.

Tam da bu iddialar üzerine Luis Nani'nin Osmanlıspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almaması dikkatleri Pereira'ya çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz