Fikret Orman: En deneyimli ekip olduğumuzu düşünüyorum

Beşiktaş Kulübü'nün başkan adaylarından Fikret Orman, bu iş için en hazır ve en deneyimli ekip olduklarını söyledi.

Fikret Orman: En deneyimli ekip olduğumuzu düşünüyorum

Akaretler'deki kulüp binasına gelerek listesini siyah - beyazlı kulübün Divan Kurulu ve Başkan vekili Yalçın Karadeniz'e veren Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fikret Orman, Beşiktaş'ın olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirterek, "Bu kadar kişinin de aday olması da Beşiktaş'a sahip çıkan insanlar adına sevindirici bir durum. Bizim bu iş için en hazırlıklı en deneyimli ekip olduğumuzu düşünüyorum. Bütün herkese başarılar diliyorum. Herşey Beşiktaş için." diye konuştu.

Adaylığını dün açıklamasının sebepleri sorulan Orman, "Ben Serdal Adalı'ya destek vermiştim. Adalı da aday olmayacağını ifade ettikten sonra Beşiktaş'ı bu durumda bırakmak bana ve arkadaşlarıma yakışacak bir konu değildi. Onun da gereğini şu anda yapmış durumdayız." şeklinde konuştu.

Seçim yarışını da değerlendiren Orman, "Seçim seçimde kazanılır. Bir oran söylemek doğru değil. Onu orada göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kulübün borçlarıyla ilgili bir çalışma yapıp yapmadıkları sorusunu da cevaplayan Fikret Orman, şunları söyledi:

"Bunlarla mücadele edeceğiz. İki günlük bir süreç içinde bu işe karar verdik. Bütün çalıaşmalarımızı bitirmedik. Kongre sonunda Beşiktaş koltuğuna oturduğumuz gün, bunun için gerekli adımları attığmızı bütün kamuoyu görecektir."

Kaynak: Diyarbakır Söz