Filede bölge şampiyonu

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Voleybol Yıldız Erkekler Bölge Şampiyonası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor minik erkekler de bölge şampiyonu oldu.

Filede bölge şampiyonu
27 – 29 Nisan tarihleri arasında Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde gerçekleştirilen bölge şampiyonasında Diyarbakır, Kayseri Melikgazi Belediyespor ve Adıyaman Kâhta Gençlikspor’u mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

Daha önce Diyarbakır’da oynanan Türkiye Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonası Kategorinde şampiyonluğa uzanan sarı-kırmızılılar bu başarının ardından minik erkeklerde de aynı başarıya ulaştı. İlk maçında ev sahibi Adıyaman Kahta Gençlikspor’u iyi bir oyunun ardından 3-0 mağlup eden Büyükşehir final karşılaşmasında da güçlü rakibi Kayseri Melikgazi Belediyesporu da 3-1 yenip şampiyonluğunu ilan etti.

‘BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL’ Antrenör Serdar Öğüt, 22-24 Nisan tarihlerinde Diyarbakır’da oynan Yıldız Erkekler Voleybol Bölge şampiyonasında da başarılı sonuçlar alıp şampiyon olduklarını aynı başarıyı minik erkeklerde de gösterdiklerini belirtti. Öğüt,“Takımımızda yakalanan başarının tesadüf olmadığını aldığımız sonuçlarla gösterdiğimize inanıyorum. Ve bu başarıların uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olduğu inancını taşımaktayım. Bu başarılar devam edecektir. Bizim en büyük amacımız 2.Lig’de mücadele eden profesyonel takımımıza Diyarbakırlı gençlerin oluşturduğu bir ekip yaratmaktır. Bu konuda gençlerimize inancımız tamdır. Biz tüm gençlerimize bu konuda inanıyoruz. Ayrıca bizi bu yolda yalnız bırakmayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kuruluna ve profesyonel voleybol takım antrenörü Ahmet Çelik’e teşekkürü bir borç bilmekteyim.”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz