Filenin yıldızları

20-22 Nisan tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılan maçların tamamını kazanarak şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi yıldız erkek voleybol takımı gözünü Türkiye finallerine dikti.

Filenin yıldızları
Aroma Erkekler 2.Ligi’nde yer alan takımın başına deneyimli Ahmet Çelik’in getirilmesiyle Sarı-Kırmızılı kulübün voleybol alt yapısı da ivme kazandı.

Sarı-Kırmızılı kulübün voleybol alt yapı teknik sorumlusu Serdar Öğüt, Çelik’in 2.Lig takımının başına getirilmesinden sonra alt yapıya daha fazla önem verildiğini söyledi. Öğüt,”Çelik’in altyapıya olumlu bakışı bizim genç ve yıldız takımlarında yer alan sporcuları motive ettiği gibi ilimizin diğer kulüplerinde yer alan sporcuları için de önemli oldu. Alt yapıya bakış değişti. Üst üste başarılar elde etmeye başladık. Önemli sporcular yetişiyor. Yıldızlarda Diyarbakır şampiyonu olduk.Yakalanan bu başarının tesadüf olmadığını göstermek için 27-29 Nisan tarihleri arasında Adıyaman Kahta ilçesinde yapılacak olan yaşaltı müsabakalarında da şampiyon olup Türkiye finallerine gitmek istiyoruz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler