Futbolcu ve taraftarlardan darbe karşıtı pankartlar

Ege'nin Spor Toto 2'nci Lig'deki iki temsilcisi Aydınspor 1923 ve Fethiyespor arasında dün oynanan hazırlık maçına, futbolcu ve taraftarların darbe girişimine karşı açtıkları pankartlar damgasını vurdu.

Futbolcu ve taraftarlardan darbe karşıtı pankartlar
Aydın Adnan Menderes Stadı'ndaki karşılaşmaya konuk Fethiyespor 'Darbeye Hayır', Aydınspor 1923 'Demokrasiye Evet' yazılı pankartlarla çıkarken, Aydınlı futbolseverler ise tribüne, 'Game Over Feto' pankartı astı. Taraftarlar müsabaka öncesi ve sırasında darbeyi lanetleyen sloganlar attı.
Aydınspor 1923 sahaya, Evren- Serkan, Erdi, Ömer, Gürcan, Mustafa, Burakcan, Anılcan, Metincan, Tahir ve Tezcan ilk 11'i ile çıkarken, Fethiyespor maça Kubilay- Ömer, Bayram, Merter, Tahir, Oğuzhan, Hüseyin, Aytaç, Oktay, Hakan ve Emir'den oluşan kadrosuyla başladı. Rakibine oranla daha etkili bir futbol sergileyen Fethiyespor 34'üncü dakikada Emir, 65 ve 73'üncü dakikada Berat'ın attığı gollerle sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Ev sahibi takımın tek sayısını 88'inci dakikada Yusuf kaydetti. Aydınspor 1923'un performansı taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Kaynak: DHA