Futbolcular bayramlaştı!

Diyarbekirspor futbolcuları bayramlaştı. Diyarbekirspor onursal başkanı Feyzi İlhanlı'nın da katıldığı bayramlaşmada renkli görüntüler oluşurken, futbolcuların morallerinin hayli yüksek olduğu dikkat çekti.

Futbolcular bayramlaştı!

Cumartesi günü Seyrantepe stadında saat 15.00'da başlayacak maçta 12 Bingölspor'la karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım  Seyrantepe tesislerinde gerçekleştirdiği idmanı ziyaret eden İlhanlı, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Futbolcular ve teknik heyetle görüşerek tatlı ikram eden İlhanlı,lige kötü başladıklarını ancak bu haftadan itibaren çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarların da bayramını kutlayan İlhanlı, "Takım olarak lige kötü başladık ancak takımımızın çıkış serisi yakalayacağına olan inancımız tamdır.Takımı ziyaret ederek bayramlaştık.Taraftarlarımızın da bayramını tebrik ediyorum.Takımımız taraftarlarımızla vardır.Onları biraz üzdük ama inşallah her şey güzel olacak.12 Bingölspor maçıyla beraber onlardan tam destek bekliyoruz" dedi.

ÇIKIŞA GEÇME SÖZÜ

Teknik heyet ve futbolcular da başkan İlhanlı'ya ziyaret ve bayramlaşma nedeniyle teşekkür ederek,bu haftadan itibaren çıkış yakalayacaklarını ifade etti.Taraftarlardan kötü sonuçlar için özür dileyen teknik heyet ve futbolcular,"Zor günler bu haftadan itibaren son bulacak"ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARA DAVETK ÇAĞRISI

12 Bingölspor'la yapılacak karşılaşmada taraftarları yanında görmek isteyen Diyarbekirspor Yönetimi, maça davet etti. Manevi bir atmosferin oluşmasının kendilerine büyük bir destek ve güç sağladığını söyleyen Diyarbekirspor, "taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Yanımızda görmek istiyoruz. Komşu il, 12 Bingölspor'la yapacağımız maçta, bizleri yalnız bırakmasınlar. Bekliyoruz" çağrısı yapıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler