Futbolcular konuşacak

Diyarbakırspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un bu haftaki maçları seyircisiz oynanacak. İki takımın alacağı sonuçlar ligdeki hedefleri için büyük önem taşıyor.

Futbolcular konuşacak
DİYARBAKIR VE İSTANBUL’DA Spor Toto 3.Lig’de mücadele eden Diyarbakır takımları, Pazar günü oynayacakları 15.hafta maçlarını boş tribünler önünde oynayacak. Şampiyonluk adayı Kahramanmaraş Belediyespor’u konuk edecek olan Diyarbakırspor’un , 2 hafta önce oynadığı ve 1-0 kaybettiği Elazığ Belediyespor maçındaki taraftar olaylarından dolayı aldığı 1 maçlık seyircisiz oynama cezası bu maçta uygulanacak. 5 puanla 18 takımlı grupta 17.sırada yer alan Diyarbakırspor, güçlü rakibini yenerek ligde kalmak için umutlarını biraz daha artırmak istiyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor da bu hafta boş tribünler önünde sınav erecek. Rakip Fatih Karagümrükspor’a, Sandıklıspor maçındaki olaylardan dolayı seyircisiz oynama cezası verilmişti. Bu cezanın uygulanacağı karşılaşma Vefa Stadı’nda uygulanacak.

6 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA Bu arada iki takımda da 3’er futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Diyarbakırspor’da Murat,Faruk ve Metin,Büyükşehir Belediyespor’da ise Ercüment,Yusuf ve Emrah Metoğlu’nun 3’er sarı kartı var.Bu futbolcular, bu hafta kart görürlerse gelecek hafta oynanacak Beylerbeyi-Diyarbakırspor ve Büyükşehir-Kırıkhanspor karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Diyarbakırspor’da,Elazığ Belediyespor maçında kırmızı kart gören Abuzeyt Tekcanlı ise 1 maçlık cezasını tamamladığı için K.Maraş Belediyespor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz