Futbolculara maddi moral

Ligin ikinci yarısının başarılı takımları arasında yer alan 3.Lig 2.Grup ekibi Yeni Diyarbakırspor’da prim ve maaş ödemesi yapılarak moraller bir kat daha artırıldı. Takımda Payas Belediyespor maçı hazırlıkları başladı.

Futbolculara maddi moral

Ligin ikinci yarısının başarılı takımları arasında yer alan 3.Lig 2.Grup ekibi Yeni Diyarbakırspor’da prim ve maaş ödemesi yapılarak moraller bir kat daha artırıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada,”Profesyonel Futbol Takımımızın deplasmanda 1-0 kazandığı Halide Edip Adıvarspor müsabakasının galibiyet primleri ile futbol takımımız ve çalışanlarımızın maaşları ödenmiştir. Her zaman olduğu gibi bir kez daha maddi fedakârlık yapan başkanımız ve ana sponsorumuz Sayın Feyzi İlhanlı ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

UĞUR İLE CANSU YOK

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takım, 17 Mart Salı günü Payas Belediyespor’la deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takımda kart cezalıları Uğur ve Serdar Cansu dışında eksik bulunmuyor.

ESKİ YÖNETİCİ OKUYUCU’NUN ANNE ACISI

Yeni Diyarbakırspor, annesini kaybeden eski yöneticilerden Sadık Okuyucu için taziye mesajı yayınladı. Açıklamada,”Diyarbakırspor'umuzun eski yöneticilerinden Sadık Okuyucu'nun annesinin vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sadık Okuyucu ve ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileklerimizi sunuyoruz.” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz