Görüş Bildir

'Futbolcunun görevi değil'

Takım kaptanı Ali Yıldırım’ın ‘şartlarım yerine gelirse aday olurum’ diyen Şahap Akçadağ’a yönelik suçlamalarına Akçadağ’ın yönetime gelmesi halinde sportif direktör yapacağı Deniz Kolgu’dan sert tepki geldi.

'Futbolcunun görevi değil'

Kolgu,”Hangi yönetimin geleceğine futbolcu karar veremez. Futbolcu kendi işine bakacak. Ben bu açıklamaların arkasında başka şeyler arıyorum.” dedi.

Kolgu, futbolcuların yaptığı açıklamaların yakışıksız olduğunu, kendi adlarına değil başkalarının amaçlarına hizmet ettiğini söyledi. Kolgu,”Şahap bey yönetime resmen aday olmadığı halde benden rica etti,takım kaptanını aradım. ‘Şahap beyin şartları gerçekleşirse ve yönetime gelirsek alacaklarınızın garantisi biziz. Sizi mağdur etmeyeceğiz. Yönetim istifa da etse yeni yönetim gelene kadar takımı lige hazırlamak ve sorunları çözmek onların görevidir. Biz gelirsek sorun yok ama biz gelmezsek yapacağımız bir şey yok. Futbolcular olarak işiniz çalışmaktır’ dedim.

‘BİR GÜN ÖNCE DERT YANMIŞTI’

Bana giden futbolcular olduğunu söyledi, ben de ‘burası Diyarbakırspor ,gerçekten seven kalır,kalmak istemeyenle de işimiz olmaz.’ dedim.Beni kimse aramadı demiş, bu açıkça yalandır. Hatta kendisinden sözleşmesi devam eden ve biten futbolcuların listesini ve telefonlarını istedim. Futbolcu kendi işine bakacak. Kim yönetime gelecek, kim gelmeyecek onu yorumlamak futbolcunun haddine düşmemiştir. Bu arkadaş  bir gün önce Şahap beyin kardeşi Salih Akçadağ’ı arayarak ‘Yönetim bizi çok mağdur etti. Verdikleri sözleri tutmadılar. Perişan haldeyiz. Eğer siz de gelmezseniz ayrılacağız’ diyor. Bir gün sonra yönetimi övüyor,Şahap beyin yönetimin çalışmasını engellediğini açıklıyor. Bu çok büyük bir çelişkidir. Ben bunun ardından başka şeyler arıyorum.

‘KİMSE KİMSEYE İSTİFA EDİN DEMEDİ’

Kimse kimseye istifa edin demedi. Şahap bey ilk günden bu yana şartlar oluşmazsa aday olmayacağını söylüyor. Bir hava oluşsun ve kulüp borçlardan arınsın diye girişimler yapıldı. Anladığım kadarıyla birileri bundan rahatsız olmuş. Bunu yapmaya hiç gerek yok. Futbolcuların açıklamasına bakıldığında Şahap beyin ismi geçmeyene kadar her şey güllük gülistanlıkmış. O zaman neden takım kampa gitmedi, hani bu takımın hocası,bu borç batağı nasıl oluştu?. Futbolcular neden ayrılmak için çaba gösteriyor,neden maddi olarak mağdur olduklarını iddia ederek sağı solu arıyorlardı?. Futbolcuların yaptığı bu açıklamalar Diyarbakırspor’a fayda değil zarar vermiştir.Bunun değerlendirmesini değerli Diyarbakırspor taraftarı yapacaktır.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi