Futsalda Grup Heyecanı Sona Erdi

Diyarbakır’da Okullararası Futsal Grup müsabakaları tamamlandı. Seyrantepe Spor Salonu’nda yapılan ve 4 gün süren müsabakalara 11 erkek ve 12 kız takımı olmak üzere toplam 23 takım mücadele etti.

Futsalda Grup Heyecanı Sona Erdi

 Gruplara göre yapılan müsabakalarda, A grubunda Diyarbakır İBB KİPTAŞ Meslek Teknik Anadolu Lisesi, B grubunda Van Spor Lisesi, C grubunda Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi birinci oldu. Erkeklerde ise A grubunda Diyarbakır Namık Kemal Lisesi, B grubunda Semerkant Meslek Teknik Anadolu Lisesi ve C grubunda ise Muş Spor Lisesi şampiyon oldu. Diyarbakır’da dereceye giren takımlar Türkiye yarı finallerine katılma hakkını elde etti.

>Gül’ Gelen Takımlar Memnun Ayrıldılar’

>Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü Basın ve Halkala İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül, İlimizde yapılan Futsal Kız- Erkek Grup Müsabakaları Başarılı bir şekilde sona erdi gelen takımlar ilimizden memnun olarak ayrıldılar başarılı olan takımlar Kız ve Erkek Takımlarımıza Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etmeye hak kazandılar ’diye konuştu.

>Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, yaptığı açıklamada, müsabakaların centilmence sonuçlandığını söyledi. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda dereceye giren takımların Türkiye yarı finallerine katılacağını belirten Erim, “Yarı finallere katılacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Diyarbakır’da yapılan müsabakalarda iki Diyarbakır takımı da dereceye girdi. Bu takımlarımızdan Türkiye finallerine yükselme başarısı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz