Gaffar Okkan için dev organizasyon

24 Ocak 2001 tarihinde 5 mesai arkadaşıyla beraber uğradığı hain suikast sonucu şehit olan Diyarbakır’ın efsane emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin 23.yılında anlamlı bir organizasyon gerçekleşecek.

Gaffar Okkan için dev organizasyon

Okkan’ın onursal başkanı olduğu dönemin unutulmaz Diyarbakırspor kadrosunda yer alan futbolcular günün anısına yarın Diyarbakır’da  gösteri maçı yapacak. Büyükşehir Belediyesi ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) işbirliğiyle organize edilen etkinlik Diyarbakır Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak.

YARIN ÖZEL BİR ORGANİZASYONLA ANILACAK

Diyarbakırlıların Ali Gaffar Okkan sevgisi aradan geçen yıllara rağmen ilk günkü heyecanla devam ediyor. Bölge halkının gönlünde taht kuran Okkan’ın spor ailesi için de özel bir yeri var. Okkan, onursal başkanlığını yaptığı Diyarbakırspor’da o dönem forma giyen unutulmaz futbolcuların katılacağı dev organizasyonla anılacak. Büyükşehir Belediyesi ve Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) işbirliğiyle organize edilen anma etkinliği kapsamında önce Okkan’ın şehit edildiği Sezai Karakoç Bulvarı’nda bulunan anıt saat 14.00’da ziyaret edilerek dua okunacak. Ardında da saat 17.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda günün anısına maç yapılacak.

UNUTULMAZ FUTBOLCULAR YILLAR SONRA BİR ARAYA GELİYOR

Dönemin unutulmaz kadrosunda yer alan Erdal Elgörmüş, Aykut Canik, Atilla Metin, Erkan, Hasan Çelik, Emre Eren , Mustafa Özer, Mehmet Gönülaçar, Taner Alpak, Nedim Yiğit  ve Tunahan Akdoğan’ın aralarında bulunduğu futbolcular gösteri maçında forma giyecek.

Özel anlam ifade eden gösteri maçının protokol ve VİP tribünleri izleyicilere açık olacak.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD), Diyarbakır halkının gönlünde taht kuran Ali Gaffar Okkan’ın anısına organize edilen etkinliğe tüm kesimleri ve herkesi davet etti.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler