Galatasaray adasının kaderinin belirleneceği GS kulübü Olağanüstü Genel Kurulu başladı

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, Mels Turizm firması ile olan kira sözleşmesi 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek Galatasaray Adası'nın yeni dönemde nasıl değerlendirileceğini karara bağlamak üzere olağanüstü toplandı.

Galatasaray adasının kaderinin belirleneceği GS kulübü Olağanüstü Genel Kurulu başladı

Türk Telekom Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın başlayan olağanüstü genel kurulun divan başkanlığına Metin Ünlü seçilirken, kulüp başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Genel kurul gündeminde Galatasaray Adası'yla ilgili olarak, kulüp üyeleri, aile bireyleri ile onların yakınları ve konuklarına, sporculara, kulüp tüzüğünde belirtilen koşullar içinde sosyal tesis olarak kullanılması ya da gelir sağlamak amacıyla, üyelerin bir kısım haklarının da saklı kalmasını sağlayarak, 11 Temmuz 2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararlar dairesinde üçüncü kişilere kiralanarak, tahsis ederek veya işletme sözleşmesi ile işlettirilmesi seçenekleri yer aldı.

Toplantının başlangıcında kürsüye gelen Dursun Özbek, Fransa'da yaşanan terör saldırılarını kınadıklarını belirterek, bu üzücü olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Genel kurulun ilk bölümünde yer alan üye sayısının 417 olduğu duyuruldu.

Öte yandan, olağanüstü genel kurulun basına kapalı olarak gerçekleştirilmesi yönünde verilen önerge ise yapılan oylamanın ardından reddedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler