Galatasaray ile Bayern Münih anlaştı! Süper yıldız Almanya yolcusu

Dev takımların peşinde koştuğu Galatasaraylı Sacha Boey Almanya’ya gidiyor. Alman devi Bayern Münih Fransız sağ bek için 30 milyon Euro verdiği iddia edildi.

Galatasaray ile Bayern Münih anlaştı! Süper yıldız Almanya yolcusu

Trabzonspor maçında 90 dakika oynayan Fransız sağ bek, ağrıları olduğu için kadroya alınmadı.Maçın oynandığı esnada ise Sky Almanya, Bayern Münih’in Sacha Boey için Galatasaray ile görüşmelere başladığını duyurdu.

YÖNETİME GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Fabrizio Romano, Bayern Münih ile Galatasaray arasında anlaşmanın sağlandığını duyururken Fransız oyuncunun 2029 yılına kadar sözleşme imzalayacağını belirtti.

Fransız futbolcunun Galatasaray yönetimi ve Okan Buruk ile yaptığı görüşmelerde Bayern Münih’in hayalindeki kulüp olduğunu ve orada oynamak istediğini söylemesinin transferde önemli rol oynadığı kaydedildi.

ANLAŞMAYA VARILDI

Galatasaray, Alman ekibi Bayern Münih ile sağ bek Sacha Boeyin transferi konusunda anlaşmaya vardı.

İki kulüp arasında bugün sona gelinen resmi görüşmelerin ardından teklifini arttıran Bayern Münih, Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak üzere. Alman temsilcisinin, Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Yönetimden alınan bilgiye göre Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki Sacha Boey pazarlığı son aşamaya gelirken, Almanya temsilcisinin sarı-kırmızılıların transfer şartlarını kabul ettiği öğrenildi.

TÜRKİYE’NİN REKOR SATIŞI

Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey, 30 milyon euro ve bonuslar karşılığında Bayern Münih’e transfer oldu.

Fransız sağ bek oyuncusunun Alman ekibinden yıllık 3 milyon euronun üzerinde ücret alacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz