Görüş Bildir

Galatasaray puanda, Fenerbahçe haberde lider

2011-12 sezonunda futbol konulu haberlerde, Fenerbahçe 65 bin 837 haberle ilk sırada yer aldı

Galatasaray puanda, Fenerbahçe haberde lider

Spor Toto Süper Lig'de normal sezon dün oynanan karşılaşmalarla sona ererken, puanda Galatasaray'ın, haberde ise Fenerbahçe'nin liderliği bulunuyor.

Medya takip ajansı Interpress, ''Süper Final Şampiyonluk Grubu'' vizesi alan ilk dört takımın medyada yer alan haberlerini mercek altına aldı. Şike operasyonu nedeniyle gecikmeli olarak başlayan ligde, Nisan ayına kadar geçen sürede spor sayfalarında yayınlanan futbol konulu haberlerde, en çok Fenerbahçe'nin adının geçtiği belirlendi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ve dergiyi kapsayan araştırmada, sarı-lacivertli futbol takımının toplam 65 bin 837 haber ve yazıda isminin geçtiği belirlendi. İkinci sırada UEFA Kupası'nda çeyrek finalin kapısından dönen Beşiktaş toplam 63 bin 806 haberle yer alırken, bu sene ortaya koyduğu başarılı futbol ile Süper Lig'de normal sezonu rakiplerine fark atarak lider tamamlayan Galatasaray'ın 59 bin 255 haber ile sıralamada üçüncü olduğu görüldü.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor da, sezon boyunca isminin geçtiği 52 bin 950 haberle spor sayfalarında yer aldı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi