Galatasaray 'Şampi' dedirtmek için sahaya çıkıyor!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 32. Hafta mücadelesi kapsamında bu akşam evinde Gençlerbirliğini ağırlayacak lider Galatasaray bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Hafta içi Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen Muslera ile oyundan çıkınca tepki gösteren Emre Çolak ve sürpriz bir şekilde Bruma 18’lik maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta?

Galatasaray 'Şampi' dedirtmek için sahaya çıkıyor!

Galatasaray Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Diye merak edenlerin de cevabı… Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesi kapsamında Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ni konuk edecek Galatasaray şampiyonluk yarışında en kritik maçına çıkıyor.

Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın puan kaybına uğraması nedeniyle şampiyonluk yolunda en büyük avantaj sahibi olan Galatasaray, bugün Gençlerbirliği maçından 3 puanla ayrılarak hem bitime 2 hafta kala rakipleriyle farkı açmayı hem de onları baskı altına almayı istiyor. Galatasaray,

HAMZA HAMZAOĞLU'NUN SÜRPRİZ 11’İ!

Şampiyonluk yolunda Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı öncesi şok gelişmeler de yaşandı. Gençlerbirliği maçının 18 kişilik kadrosunu belirleyen teknik patron Hamza Hamzaoğlu, takımın başına geçtiği günden bu yana sürekli şans verdiği Emre Çolak'ı bu kez kadroya dahil etmedi. Bu karar Hamza Hoca’nın Mersin İdman Yurdu maçında oyundan alınırken tepki gösteren Emre’yi cezalandırdığı yorumları yapılmasına neden oldu.

İşte Galatasaray Gençlerbirliği muhtemel 11'leri şöyle;

Galatasaray: Sinan Bolat, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Olcan (Umut), Wesley Sneijder, Yasin, Burak

Gençlerbirliği: Ferhat K., Hakan, Ferhat G., Ahmet, Uğur, Hleb, Petrovic, Gosso, Stancu, Mervan, El Kabir

Saat: 20.00                                              

Hakem: Halis Özkahya

Yayın: Lig TV Canlı

Kaynak: Diyarbakır Söz