Galatasaray-Sivasspor maçında Burak Yılmaz'a ıslıklı tepkiler büyük oldu! Burak Yılmaz'ın etkisi de

Galatasaray-Sivasspor maçında Burak Yılmaz'a pas hedefi şaşması sebebiyle verilen ıslıklı tepkiye Burak Yılmaz bakın nasıl yanıtını verdi

Galatasaray-Sivasspor maçında Burak Yılmaz'a ıslıklı tepkiler  büyük oldu! Burak Yılmaz'ın etkisi de

Galatasaray-Sivasspor maçında Burak Yılmaz'a pas hedefi şaşması sebebiyle verilen ıslıklı tepkiye Burak Yılmaz bakın nasıl yanıtını verdi

Sivasspor ile oynanan maçın 59. dakikasında Burak Yılmaz'ın Sneijder'e vermek istediği pas hedefine ulaşmayınca protesto ıslıkları yükseldi. Bunun üzerine Burak Yılmaz da el hareketiyle ıslıklayanlara karşı tepki gösterdi.

Daha sonra tepkiler arttı ve golcü oyuncunun ayağına her top geldiğinde protesto ıslıkları duyuldu. Ardından bazı tribünler Burak Yılmaz'a destek verdiler ve kendi oyuncularına tepki koyan taraftarları protesto ettiler. Sonra tribünlerin büyük bir bölümü Burak Yılmaz'a destek verdi.

Burak yılmaz kimdir

Santrafor mevkinde forma giyen Türk millî futbolcu. Bir dönem Beşiktaş`ta kalecilik yapan Fikret Yılmaz'ın oğludur veAntalyaspor'un altyapısında futbola başlamıştır. 2006-07 sezonunda Beşiktaş'ta, 2008'de Manisaspor'da, 2009'da Fenerbahçe ve Eskişehirspor'da forma giyen Yılmaz, 2010 yılında Trabzonspor'a transfer olmuş ve 2011-12 sezonunda 33 golle gol kralı olmuştur. 2012 yılında Galatasaray'a transfer olan golcü futbolcu halen Süper Ligekiplerinden Galatasaray'da oynamaktadır. Burak Yılmaz 2012-13 sezonu Şampiyonlar ligi grup aşamasında 6 gol atarak grup aşamasında en çok gol atan Türk futbolcu olmuştur ve UEFA tarafından grup aşamasının en başarılı oyuncusu seçilmiştir. Aynı zamanda, Sergen Yalçın'dan sonra Türkiye'de dört büyüklerde forma giyen ikinci futbolcudur.

Kaynak: Diyarbakır Söz