Görüş Bildir

Galatasaray Sivasspor’u 4’e böldü!

ATV’nin Canlı yayınladığı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Galatasaray Sivasspor’u evinde ağırladı. Galatasaray misafirperverliğini gösterirken Sivasspor’u 4 golle evine yolladı. Galatasaray Sivasspor’u 4-1 mağlup ederken, final kapısını ardına kadar aralamış oldu.

Galatasaray Sivasspor’u 4’e böldü!

HABER-YORUM - M.EMİN FİDAN/ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Galatasaray Sivasspor’u Ziraat Türkiye Kupası yarı final illk maçında evinde ağırladı. ATV’de canlı yayınlanan maça Sivasspor cesur başladı, hatta ilk golü bile attı. Ancak Sivasspor ilk golü attığına pişman oldu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında TT Arena’da Galatasaray Sivasspor’u konuk etti. Kupada da iddialı olduğunu gösteren Sarı-Kırmızılılar sahaya tam kadro çıktı. Melo, Muslera, Sneijder, Semih, Chedjou, Umut, Selçuk gibi oyuncularını sahaya süren teknik patron Hamza Hamzaoğlu; Alex Telles, Hakan Balta, Sinan Bolat ve Burak Yılmaz’a bu maçta forma vermedi.

SİVASSPOR ÖNE GEÇTİĞİNE PİŞMAN OLDU

Sivasspor deplasmanda olmasına rağmen, coşkulu ve cesur başladı maça. Kırmızı Beyazlı ekip henüz 9. Dakikada öne geçerek TT Arena’daki seyircilere soğuk duş etkisi yaratsa da Cimbom pes etmedi ve hiç moral bozmayarak oyunlarını oynamaya devam etti. Daha çok sol kanattan atak yapan Galatasaray, tabiri caizse sazı eline alır almaz istediğini çaldı, istediğini oynadı.

SABRİ REİS GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray Sivasspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, 32. Dakikada Sabri’nin sol ayağı ile harika bir vuruşla ağlara gönderdiği gol sayesinde beraberliği yakaladı. Galatasaray durmaya niyetli değildi ve akın akın Sivasspor kalesine gidiyordu, ve nihayetinde çok geçmeden 35. Dakikada uzun süre sakatlık geçiren Felipe Melo’nun kafa golüyle 2-1 öne geçti.

İKİNCİ YARIDA DA DURMADILAR

Galatasaray ikinci yarıya da hızlı başlayan taraftı ancak beklenen, aranan gol birazcık geç geldi. Maçın 64. dakikasında Sneijder’in müthiş frikiği ile 77. dakikada ise Selçuk’un penaltıdan attığı golle Galatasaray 4’üncü gole ulaştı.

Galatasaray Sivasspor’u 4-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı için büyük avantaj sağlayarak, finalin kapısını da ardına kadar araldı.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi