Görüş Bildir

Galatasaray'da kongre hazırlıkları

23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Galatasaray genel kurulu için adaylar projelerini anlatmaya devam ediyor.

Galatasaray'da kongre hazırlıkları

Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olan ve mevcut yönetimde de başkan yardımcılığı görevini üstlenen Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün genel kurul üyeleriyle bir araya geldi.

Kulübün Kalamış'taki tesislerinde gerçekleştirilen organizasyonda Özbek, üyelerle tek tek ilgilendi. Kulübün mevcut başkanı Duygun Yarsuvat da Özbek'i yalnız bırakmadı.

Eşiyle birlikte toplantıya katılan başkan adayı Özbek, daha sonra kürsüye gelerek projeleri hakkında bilgi verdi. Kulüpte yapmayı düşündüğü mali ve sportif işler hakkında konuşan Dursun Özbek, geçmişte kulübe hizmet etmiş bütün başkanlardan oluşan yüksek denetleme kurulu oluşturacaklarını belirterek, "Anonim şirketlerin net denetlenmesi, konsolide ibra yerine bütün iştiraklerin ayrı ayrı ibra edilmesi için çalışmalarımız var" ifadelerini kullandı.

Özbek, konuşmasının ardından yönetim kurulu listesinde yer alan isimleri tek tek kürsüye davet etti ve kendilerini tanıtmalarını istedi. Katılımcılar, en büyük ilgiyi Özbek'in listesinde yer alan Galatasaray'ın eski kaptanlarından Cüneyt Tanman'a gösterdi.

Başkan adayı ve üyeler, Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası'nın 15. yıl dönümünü de kutladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi