Galatasaray'da Niasse sesleri, görüşmeler başladı

Transferde en sessiz dönemini yaşayan Galatasaray’da forvet arayışları sürüyor. İngiltere’de forma giyen eski Akhisar Belediyespor’lu Oumar Niasse için girişimler başladı. Sarı Kırmızılılar Niasse’yi satın alma opsiyonlu kiralamak için Ada’ya görüşmeye gidecek. Peki, Niasse gelecek mi, Oumar Niasse Galatasaray'a mı geliyor? İşte detaylar...

Galatasaray'da Niasse sesleri, görüşmeler başladı

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da kadroya girmekte zorlanan Ronald Koeman tarafından satış listesine konulan Senegalli golcü Oumar Niasse Galatasaray'a gelmeye hazır. Niasse'yi ikna etmekte zorlanacağını düşünmeyen Sarı Kırmızılı yönetimin, İngiltere kulübüne 2 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı öğrenildi.

NIASSE DÜNDEN HAZIR!

Cimbom’un çiçeği burnunda yeni teknik direktörü Hollandalı Riekerink de hızlı ve asist özelliği yüksek olan Senegalli golcüye de onay verdi. Galatasaray kulübü adına menajer Cenk Ergün bugün adaya giderek Everton'a ilk teklifini verecek ve transferi kısa sürede bitirmeye çalışacak. Ülkemizde yaşanan terör saldırısı ve darbe girişimi gibi olaylardan dolayı transfer çalışmalarında büyük sıkıntı yaşayan ve anlaşma aşamasına geldiği yabancı futbolcuları elinden kaçıran transfer ekibi, Niasse'ın Türkiye'yi tanıması ve Galatasaray'a gelmeye sıcak bakmasını koz olarak kullanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz