Galatasaray'da transferler 1-2 güne netleşiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da transferler 1-2 güne netleşiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan'ın Çırağan Sarayı'nda yapılan düğün törenine katılan Özbek, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Dursun Özbek: "Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var"

Transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Özbek, "Birkaç gün içinde netice alacağımız transferler var. Netice alınca haberiniz olacak. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bilgi vermeden açıklama yapmak uygun olmuyor. Son ana kadar beklemek zorundayız. Bitiriyoruz, az bir şey kaldı" dedi.

Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun istediği isimleri kadroya katmak için çalıştıklarını anlatarak, "Kendisiyle mutabıkız. Çok uygun transferler yapıyoruz" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'dan renklerine bağlamak istedikleri Bilal Kısa'nın transferinde herhangi bir pürüzün bulunmadığını dile getiren Özbek, yeni transferlerin temmuz ayı başındaki hazırlık kampına yetişeceğini sözlerine ekledi.

Hamza Hamzaoğlu: "Robin Van Persie transferi gündemimizde yok"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Hollandalı futbolcu Robin Van Persie'nin transfer gündemlerinde bulunmadığını söyledi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hamzaoğlu, "Robin Van Persie gündemimizde yok. Maliyetleri oldukça yüksek. Bu sene biraz daha dikkatli hareket edeceğiz. Ancak Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Galatasaray'a yakışan bir kadroyla sahada olacağız. Bütün oyuncularıma inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu, hayatını Cemre Kardeş ile birleştiren futbolcuları Selçuk İnan'a ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı