Görüş Bildir

Galatasaray’dan Fatih Terim planı!

“Teknik patron Fatih Terim, Galatasaray’a mı dönecek?” diye herkes merak ederken, işin aslında bambaşka birşey olduğu ortaya çıktı. Terim’in Euro 2016 sonrası istifa noktasına gelmesi sonrası ilginç gelişmeler yaşandığı öğrenildi.

Galatasaray’dan Fatih Terim planı!

Günlerdir futbol kamuoyu "Fatih Terim Galatasaray'a mı dönüyor" dedikoduları ile çalkalanırken, tecrübeli hocanın milli maç sonrası yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı. Terim'in, "Döndüğümüzde neler olacağına bakarız" sözleri tecrübeli hocanın Sarı- Kırmızılı kulübe döneceği iddialarını güçlendirdi. Takvim işin gerçeğini öğrendi. Çok önemli bilgileri ulaştı. Euro 2016 sonrası istifa noktasına gelen Fatih Terim'e Sarı-Kırmızılı kulübün ileri gelenlerinin "Gel futbolun tek patronu ol. Artık kulübede değil, tribünde yerini al" dediği ortaya çıktı. Riekerink ile anlaşmadan önce Fatih Terim'e teklif götüren Galatasaray tecrübeli hocadan "Şu an ayrılamam" yanıtı almıştı. Ancak devreye o dönem kulübün ağır toplarının girdiği belirlendi.

 Camianın önemli isimlerinin "Sen G.Saray'ın evladısın. Milli Takım'da bir görev verildi ve bunu yerine getiriyorsun. Ama orada bir sorun olduğunda yuvana dönmelisin. Yeterince kulübede görev yaptın. G.Saray'ı yeniden ayağa kaldırmak da sana yakışır. CEO ol" dedikleri öğrenildi. Terim'in doğum gününde kutlama mesajı yayınlayan Galatasaray Yönetimi'nin de her zaman Terim'e kapılarının açık olduğu vurgulandı...

 (Takvim)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi