Galatasaray'dan Savcı Kiraz'ın oğluna jest!

Galatasaray, Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ancak Sarı Kırmızılıların çok özel bir konuğu vardı.

Galatasaray'dan Savcı Kiraz'ın oğluna jest!

Sarı Kırmızılılar Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 20 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olan antrenmanda futbolcular, istasyon ve pas çalışmaları yaptı. Trabzonspor yenilgisiyle bozulan morallerin düzeldiği, oyuncuların da idmanda neşeli oldukları görüldü.

ŞEHİT SAVCI KİRAZ'IN OĞLUNA JEST

Lig TV'nin haberine göre; İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı Kiraz, Galatasaray takımının antrenmanına geldi.

Kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın elinden tutarak sahaya getirdiği ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Muhammet Hakkı ile oyuncular yakından ilgilendi.

Bir süre aralarında takım kaptanı Selçuk İnan'ın da bulunduğu oyuncularla top oynayan Muhammet Hakkı, daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Türk bayrağı açılarak çektirilen takım fotoğrafında da yer aldı.

Kaynak: Spor Merkezi