Galatasaray’dan taraftarı çıldırtan Schweinsteiger bombası!

Galatasaray yönetimi, Manchester United'ın kadroda düşünmediğiBastian Schweinsteiger’i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Resmiteklifin yapılması an meselesi...

Galatasaray’dan taraftarı çıldırtan Schweinsteiger bombası!

Galatasaray’ın transfer çalışmalarını sürdürürken, rotayı dev bir isme çevirdi. Ön libero için Liverpool’dan Lucas Leiva ile anlaşmaya varmıştı. Ancak Teknik Direktör Riekerink’in “Orta sahaya iki oyuncu istiyorum” demesine üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar, Manchester United’ın gözden çıkardığı Bastian Schweinsteiger’i gündemine aldı. Yönetim, geçen günlerde ünlü İngiliz kulübü ile yapılan özel karşılaşma sonrasında Alman futbolcu için nabız yokladı.

32 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi,Manchester United’a 3 milyon Euro önerecek. Sarı-kırmızılılar, Schweinsteiger ile görüşmelere 3 milyon Euro ile başlayacak. Podolski’nin takım arkadaşı olan tecrübeli orta saha oyuncusu, 2015-2016 sezonu başında Bayern Münih’ten 9 milyon Euro karşılığında Manchester’ın yolunu tutmuştu. Galatasaray’ın, M.United’a resmi teklifi yapması bekleniyor.

Emre Çolak, Bilal Kısa ve Jose Rodriguez ile yollarını ayıran Galatasaray, orta saha transferine de yoğun mesai harcıyor. Lucas Leiva ile anlaşan Galatasaray, Hertha Berlin’de forma giyen gurbetçi Tolga Ciğerci ile görüşmelere başladı. Teknik Direktör Olde Riekerink’in onay verdiği 24 yaşındaki Tolga’dan da olumlu yanıt geldi. Hertha ile 1 yıllık mukavelesi bulunan gurbetçi oyuncu için 2 milyon Euro gözden çıkarıldı. Geçen sezon Bundesliga’da 16 maça çıkan 24 yaşındaki Tolga Ciğerci, Almanya’da altyapısından yetiştiği Wolfsburg’un yanı sıra Borussia Monchengladbach formasını da kiralık olarak giymişti.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz