Galatasaray’ın Obi Mikel aşkı yeniden depreşti!

Kadrosuna kattığı yıldızlarla taraftarını heyecanlandıran Galatasaray, asıl bombayı sona sakladı. Levia olmayınca İngiliz ekibinde forma giyen Nijeryalı yıldız John Obi Mikel için girişimler başladı.

Galatasaray’ın Obi Mikel aşkı yeniden depreşti!

Galatasaray transferde öyle bir gaza bastı ki, duracağa benzemiyor. Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Emraş Başsan ve Luis Cavanda’ya imza attıran Galatasaray, nokta atışı yapmayı planladığı ön libero için de gözünü Chelsea forması giyen John Obi Mikel’e dikti.

Alternatifli bir kadro isteyen teknik direktör Jan Olde Riekerink’in raporu doğrultusunda hareket eden Cimbom, uzun uğraşlar verdiği Liverpool’un Brezilyalısı Lucas Leiva’nın transferi olumsuz sonuçlanınca, rotayı bir başka dünya yıldızına çevirdi. Ligler başlamadan transferi bitirmek isteyen Aslan, Obi Mikel için harekete geçti. Galatasaray’ın listesindeki isimlerden biri olan 29 yaşındaki futbolcu için Chelsea’ye 3 milyon Euro bonservis ödemeyi planlayan Cimbom, Obi Mikel’e de 3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerecek.

Maviler’in başına geçen İtalyan teknik adam Antonio Conte’nin kadroda düşünmediği başarılı futbolcunun sözleşmesinin de önümüzdeki yıl bitecek olması Galatasaray’a avantaj sağlayacak. Orta sahadaki dinamizmi ve kesici özelliği ile dikkat çeken Obi Mikel, büyük bir uluslararası tecrübeye sahip.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz