Görüş Bildir

Galibiyet sevinci

TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de keyifler yerine geldi. Lige Samsunspor yenilgisiyle başlayan ardından sahasında Keçiörengücü’nü mağlup eden yeşil kırmızılı beyazlı takımda moraller düzeldi.

Galibiyet sevinci

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, oldukça zorlu ve stresli geçen Keçiörengücü maçını kazandıklarını söyledi. Küçükbayrak, müsabakanın zorlu geçeceğini bildiklerini ama oyun disiplininden taviz vermediklerini kaydetti. Küçükbayrak, zaman zaman zorlanmalarına rağmen, sahadan istedikleri sonucu almayı başardıklarını belirtti.

GALİBİYETİN SEVİNCİ

Küçükbayrak, “Bu karşılaşma hem bizim hem de rakibimiz için bir hayli stresli geçti. Maç içinde zaman zaman cereyan eden tartışmalar da bunun en büyük göstergesi oldu. Ama maçın genel gidişatına bakarsak daha iyi oynayan ve mücadele eden bir takımdık. Oyun disiplininden taviz vermedik. 3 puana odaklandık. Ve istediğimizi aldık. Futbolcularımı da kutluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Kazanmak adına iyi mücadele ettiler”

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi