Gel de yanma!

Son 5 maçta 8 puan toplamasına rağmen Maltepespor maçına çıkmadığı için bu puanların 3’ü silinen Diyarbakırspor kümede kalma yolunda hayati önem taşıyan bu kayıplara yanıyor.

Gel de yanma!
AH O PUANLAR AH ! Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta zor günler geçiren Diyarbakırspor, maddi sorunlardan dolayı İstanbul’a gidemediği için Maltepespor maçından dolayı silinen 3 puanın önemini haftalar geçtikçe daha iyi anlamaya başladı. Ligde kalmak için her puanın önemi büyük olurken,son 5 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayan Diyarbakırspor,haftalar önce yaşanan olaydan dolayı rakiplerine 3 puan daha geride olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Antrenör Fehmi Çağlar, ligde oynadıkları son 5 maçta 8 puan topladıklarını, 3 puanlarının silinmesinden dolayı 5 puana sahip olduklarına dikkat çekerek,daha fazla puan toplayarak bu açığı kapatmaya çalışacaklarını söyledi.

  ‘RAKİPTEN ÇEKİNMİYORUZ’ Aralık ayı içinde oynayacakları 3 maçın önemine dikkat çeken Çağlar, "Ligin ilk yarısında kendi sahamızda 2 deplasmanda 1 olmak üzere 3 maçımız kaldı. Bu 3 maçta istediğimiz sonuçları alabilirsek geleceğe umutla bakarız. Bu maçlar bizim için büyük önem taşıyor. Bu 3 maçımızdan en az kayıpla ayrılmalıyız ki ligde kalma hesaplarımız tutsun. Kalma ümidimiz artsın. Pazar günü sahamızda seyircisiz oynayacağımız Kahramanmaraş Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz.Rakip iddialı ve güçlü olabilir. Kimseden çekinmeyiz. Biz de Diyarbakırspor’uz. Rakip kim olursa kazanmak için sahaya çıkarız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz