Geleceğin basketbol yıldızlarına malzeme desteği

AK Partili Bağlar Belediyesi, Bağlar Belediyespor bünyesinde bu yıl kurulan basketbol şubesinin alt yapısında yer alan minik ve genç sporculara malzeme desteğinde bulunarak yüzlerini güldürdü.

Geleceğin basketbol yıldızlarına malzeme desteği

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da bölge şampiyonu olarak Diyarbakır’ı Anadolu Finalleri’nde temsil etme hakkı kazanan U-14 kız takımı sporcularının da bulunduğu 44 sporcuya malzemeleri kendi elleriyle takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Bağlar Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen törende sporcuların alkışlı sevgi gösterileriyle karşılandı.

“SPORDAN KOPMAYIN, EĞİTİMİ İHMAL ETMEYİN”

Bağlar’daki kız ve erkek çocuklar arasında tarama yapılıp kulüp bünyesine alınan sporcuların gelecekte hem sporda hem eğitimde iyi yere geleceğine inandığını belirten Başkan Beyoğlu,”Sizlerin bu heyecanını ve coşkusunu görünce çok mutlu oluyoruz. Sizler için daha çok imkan oluşturmak istiyoruz. Türkiye’mizin ,Diyarbakır’ımızın geleceği sizler olacaksınız. Sizlerden beklentimiz, ne spordan ne de eğitimden asla kopmayın. İkisini bir arada çok başarılı noktalara taşıyabilirsiniz.” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi