Gençlere: 'Kulüp bulun'

Büyükşehir, ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan 4 genç futbolcudan kulüp bulmalarını istedi. Bu futbolculara 3.Lig ve BAL ekiplerinden teklifler olduğu öğrenildi.

Gençlere: 'Kulüp bulun'
BAŞKA TAKIMLARA KİRALIK Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,devre arasında yapacağı takviyelerin önünü açmak için 4 futbolcu ile daha yollarını ayırdı. Kaleci Selçuk’un kendi isteğiyle ayrılması ve Hamit Kılıç ile de yolların ayrılmasından sonra 4 futbolcudan daha kulüp bulması istendi. Mansur Ay,Cihat Baykuşak,Ramazan Kaya ve Semih Sargın’ın başka takımlara kiralık verileceği kaydedilirken, bu futbolculara 3.Lig ve BAL ekiplerinden teklifler geldiği öğrenildi. Özellikle BAL’da şampiyonluk hesapları yapan Diyarbakır ekiplerinin bu futbolcularda ısrarcı olduğu ancak 3.Lig takımlarından gelecek teklifleri beklemek için genç futbolcuların şimdilik beklemede olduğu belirtildi.

TRANSFER ARAYIŞLARI SÜRÜYOR Kendi isteğiyle ayrılan kaleci Selçuk’u ise Siirtspor ve B.Bingölspor’un çok istediği,başarılı file bekçisinin karar aşamasında olduğu kaydedildi.

Bu arada 2 Ocak’ta Antalya’da devre arası kampına başlayacak kamp öncesinde tranfer çalışmaları ise sürüyor. Teknik heyetin,1 kaleci,1 orta saha,2 forvet ve 1 de sağ kanat olmak 5 takviye istediği öğrenilirken, 2.Lig ve 3.Lig’deki önemli futbolcularla temasların devam ettiği, bu futbolcuların kulüpleriyle olan sorunlarını çözmelerinin beklenildiği ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler